Мороз розповів, як Янукович "довго думав" над його пропозицією

Субота, 8 липня 2006, 12:12

Голова Верховної Ради, лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що вчинив правильно, перейшовши в коаліцію з Партією регіонів і Компартією.

Про це він заявив, виступаючи в суботу на всеукраїнському форумі депутатів усіх рівнів від Партії регіонів.

Мороз закликав не спекулювати на позиції соціалістів у цілому і його позиції зокрема.

За словами Мороза, його політична сила була переконана в необхідності демократичної коаліції з переходом до широкої коаліції.

"Але я бачив, що одна з політичних сил попутно хотіла розібратися зі своїми партнерами, а винними зробити соціалістів", - сказав він.

За його словами, саме з цієї причини він звернувся до лідера Партії регіонів Віктора Януковича з пропозицією підтримати кандидатуру Мороза на посаді спікера.

"У четвер увечері я підійшов до Віктора Федоровича і сказав йому: оскільки за вашу кандидатуру (Миколу Азарова) не вистачає голосів, то може ви підтримаєте нашу?", - сказав голова Верховної Ради, дивлячись на Януковича, який при цьому сміявся.

"Він (Янукович) довго думав, і коли всі голосували, то ще не знали, до чого він додумався", - додав Мороз.

Він також подякував Миколі Азарову за його мужній вчинок, маючи на увазі те, що, незважаючи на його висунення Партією регіонів, вона не дала йому жодного голосу.

"Я хочу сказати, що при всіх стосунках з колишнім режимом у мене з Миколою Яновичем завжди були добрі стосунки і спасибі йому за той крок, який він вчинив", - сказав Мороз.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування