ЮЩЕНКО ПОРАДИТЬСЯ З ЛІДЕРАМИ ФРАКЦІЙ І МОРОЗОМ ПРО РОЗПУСК

Вівторок, 1 серпня 2006, 12:19

Президент Віктор Ющенко планує провести консультації з лідерами парламентських фракцій та керівництвом Верховної Ради щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради.


"Президент планує провести сьогодні консультації згідно зі статтею 90 Конституції України щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради з головами депутатських фракцій, головою Верховної Ради та його заступником", - йдеться у повідомленні прес-служби президента.

У першій половині дня Ющенко провів зустрічі із керівниками фракцій БЮТ Юлією Тимошенко та блоку "Наша Україна" Романом Безсмертним.

Заплановано зустріч із лідером фракції Партії регіонів Віктором Януковичем.

Під час зустрічей з Тимошенко та Безсмертним йшлося про парламентську кризу і можливі шляхи виходу з неї.

Також обговорювалося питання щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради, якщо протистояння в ній не вдасться врегулювати парламентськими методами.

Водночас, як повідомляє прес-служба, позиція президента щодо необхідності підписання Універсалу національної єдності "залишається незмінною".

"Глава держави наголошує на важливості пошуку компромісу та порозуміння і вважає право на розпуск парламенту своїм останнім аргументом", - сказано у повідомленні.

Раніше прес-служба президента поширила повідомлення, у якому було сказано, що Ющенко вже проводить консультації щодо розпуску парламенту. Водночас за декілька хвилин прес-служба поширила уточнене повідомлення, в якому теперішній час переговорів було змінено на майбутній.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування