Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьову набридли "нудні промови" Ющенка. ВІН ОБІЦЯЄ ЙОМУ ХРЕСТ

Вівторок, 1 серпня 2006, 17:40

Представник Партії регіонів Євген Кушнарьов заявляє, що розпуск парламенту поставить хрест на кар'єрі президента Віктора Ющенка.

"Повторні вибори – це хрест на політичній кар'єрі Ющенка", - заявив Кушнарьов, слова якого наводить прес-служба Партії регіонів.

Він також висловив упевненість, що в Партії регіонів і її партнерів по Антикризовій коаліції в наступному парламенті будуть "набагато міцніші позиції".

"І відпаде необхідність вислухувати довгі і нудні промови людини, що остаточно заплуталась у проблемах своєї країни", - зазначив Кушнарьов.

Він також заявив, що заява прес-служби президента про проведення консультацій по розпуску парламенту "є ні чим іншим – як методом тиску на Антикризову коаліцію".

"І, насамперед, на Партію регіонів, з метою, будь-що, змусити підписатися під формулюваннями президентського "Універсала", - додав він.

"Чому країна, український народ мають бути заручниками постійно мінливих настроїв одної, невпевненої в собі, обтяженої нескінченними скандалами і конфліктами у власному оточенні, і просто нескінченно втомленої людини?" – говориться в заяві Кушнарьова.

Він підкреслив, що відповідно до демократичних норм "особисті симпатії й антипатії президента, принципи політичної доцільності не можуть бути вище Конституції і законів країни".

Він наполягає також на тому, що президенту "потрібно одне: виконати конституційний обов'язок – внести кандидатуру Віктора Януковича в парламент".

"І створити, таким чином, умови для якнайшвидшого формування коаліційного уряду. Дати, нарешті, можливість політичним силам, що об'єдналися, зайнятися рішенням насущних проблем країни", - заявив Кушнарьов.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування