Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов думає, що БЮТ поливають брудом, бо вони "дістали" СПУ

Середа, 2 серпня 2006, 10:48

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов називає безглуздими звинувачення Соцпартії у співпраці БЮТ із Фондом Березовського.

"Нас знову пробують обливати брудом", - сказав Турчинов журналістам у парламенті.

На його думку, голові парламенту Морозу слід напряму спілкуватися зі своїми обвинувачувачами, причому через Генпрокуратуру.

Водночас Турчинов заперечив будь-яку співпрацю і зв’язки БЮТ із Фондом громадянських свобод Березовського.

"У нас немає ніяких стосунків і ніякої додаткової інформації, яка б надходила від тих, хто сьогодні звинувачує Мороза. Все це дурниці й нісенітниці", - сказав депутат.

Турчинов вважає, що одним із приводом звинувачення БЮТ стало розслідування фракції щодо розподілу пільг.

"Всі ці питання їх дістали, тому приємно відчувати, що вони задіті за живе", - сказав Турчинов.

Відповідаючи на питання журналістів, чи справді минулого року СБУ отримувала запит Мельниченка щодо можливих провокацій з боку Алекса Гольдфарба, Турчинов сказав: "Усі звернення у той час ретельно розглядалися і відповідні рішення приймалися".

"Свого часу представники Березовського передали до СБУ диски із записами, які начебто їм передав Мельниченко. Ця інформація перевірялася, експертизи проводились, і було встановлено, що записи є копіями того, що раніше надавав сам Мельниченко", - зазначив депутат.

"Більше того, я хочу сказати, що всі голоси, які лунали на записах, були ідентифіковані", - сказав Турчинов, додавши, що після того, як він пішов з СБУ, за його інформацією, результати експертизи плівок Мельниченка так і не були передані до Генпрокуратури.

Як відомо, у вівторок представник Фонду громадянських свобод Гольдфарб заявив з посиланням на свідчення громадянина США про причетність до смерті Георгія Гонгадзе Олександра Мороза.

У свою чергу депутат від СПУ Микола Рудьковський не виключив, що заява представника Фонду Березовського щодо причетності Мороза до вбивства Гонгадзе є "помстою" БЮТ за те, що їхня лідерка не стала прем’єр-міністром.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування