Турчинов вважає пільги бютівців "смішними" і боїться, що їх не пустять до виборців

Середа, 2 серпня 2006, 11:23

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що заяви представників більшості щодо використання пільг депутатами спричинені намаганням фракції винести на розгляд Ради закон про скасування пільг депутатам.

"Замість того, щоб говорити о суті цього питання щодо відміни пільг, вони починають рахувати, скільки годин наші депутати для виконання службових повноважень користувались транспортом, скільки вони сиділи в кабінетах", - сказав Турчинов журналістам.

Депутат назвав звинувачення "смішними".

"Я думаю, що нас ще звинуватять, що ми спілкуємося з виборцями або виконуємо інші депутатські обов’язки", - сказав Турчинов.

Він пообіцяв, що це не зупинить БЮТ і він продовжить боротьбу з депутатськими пільгами.

Коментуючи засідання БЮТ, які з вівторка ідуть у закритому режимі, Турчинов сказав, що на засіданні в середу, підтверджено рішення не повертатися в зал до розпуску парламенту.

"Поки президент не визначиться, ми будемо дотримуватись започаткованого нами режиму, як в стінах парламенту, так і на вулиці", - зазначив депутат.

Раніше заступник голови Комітету парламенту з питань регламенту Василь Кисельов заявив, що депутати фракції БЮТ користуються пільгами, скасування яких вимагають.

За його словами, станом на 1 серпня 2006 року п’ять депутатів БЮТ отримали квартири для перебування, а 13 депутатів – грошову компенсацію на загальну суму 3 мільйони 190 тисяч гривень. Серед них Волинець, Гапочка, Шкіль та інші.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування