Янукович пішов у народ і захопив з собою Мороза з Симоненком

Середа, 2 серпня 2006, 13:42

Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович станом на 14:00 середи закінчив свій виступ перед прихильниками антикризової коаліції перед Верховною Радою і пішов по периметру огорожі до людей.

Як передає кореспондент "Української правди", Янукович тиснув руки своїм прихильникам, але його охорона перешкоджала тривалим рукостисканням.

Після Януковича зі сцени також виступили спікер Олександр Мороз та лідер комуністів Петро Симоненко.

Головною тезою усіх виступів було те, що лідери антикризової коаліції очікують у четвер на подання кандидатури Януковича на посаду прем’єра і обіцяють допомогти президенту сформувати після цього уряд у найкоротший термін.

Після виступів Янукович, Мороз і Симоненко зайшли назад до будівлі Верховної Ради, а "регіонал" Євген Кушнарьов пішов вітатися з людьми.

Раніше біля стін Верховної Ради зібралося також близько 20 депутатів від Партії Регіонів, зокрема Віталій Хомутиннік, Кушнарьов, Михайло Чечетов, Тетяна Засуха.

Водночас за периметром огорожі Верховної Ради розташувалися близько 500 прихильників антикризової коаліції. Вони тримають прапори Партії регіонів, Соцпартії та Компартії, а також національні прапори.

Біля огорожі з боку Маріїнського парку було встановлено пересувну сцена з плазмовим екраном.

З неї лунали партійні пісні Партії регіонів. На сцені перебувало близько 30 людей, які танцювали з прапорами.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News