Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ НЕ ВІРИТЬ, ЩО ЮЩЕНКО РОЗПУСТИТЬ ПАРЛАМЕНТ

Середа, 2 серпня 2006, 18:32

Віктор Янукович впевнений, що президент не ухвалить рішення про достроковий розпуск парламенту і вважає, що таке рішення буде "не на користь" Україні.

Про це він заявив в середу на прес-конференції на майданчику перед секретаріатом президента після консультацій з президентом Віктором Ющенком.

"Я не вірю, що президент піде на підписання указу про достроковий розпуск, я вірю в те, що у політичних сил вистачить мудрості об'єднатись і розпочати об’єднавчий процес у суспільстві", сказав він.

"Президент прийме рішення. І воно буде на користь державі. Це рішення буде за стабільність", заявив Янукович у відповідь на питання, чи вірить він у достроковий розпуск Верховної Ради.

"Я вважаю, що президент України зацікавлений в стабільності, і президенту необхідно зрозуміти – і я вважаю, що він вже зрозумів – що ті політичні сили, які його толкають на дестабілізацію чи конфронтацію, перш за все працюють проти нього і тих політичних сил, які здатні стабілізувати ситуацію в країні", сказав Янукович.

Разом з тим він підкреслив, що якщо рішення про розпуск все ж таки буде ухвалено, то - "це небезпечне питання, яке дестабілізує ситуацію в Україні і не призведе до покращення життя українців".

Янукович заявив, що "поруч з тим, що в Партії регіонів немає ніякого бажання йти на вибори, але якщо в нас немає іншого виходу – результат буде навіть кращий".

Янукович також заявив, що особисто він не підтримує ідею імпічменту президенту.

"В кожній партії є конструктивна і радикальна частина. Є однопартійці, які висловлюють таку позицію, але це не є наша позиція. Я не згоден, коли такі думки висловлюють", заявив Янукович.

Він додав, що політрада Партії регіонів не ухвалювала "ніяких рішень партії про імпічмент, ніхто його не обговорював і не ініціював".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування