"Регіони" пропонують Ющенку політичну угоду

Середа, 2 серпня 2006, 18:55

Партія регіонів закликає президента не йти на загострення ситуації в Україні, радикальні кроки і не розпускати парламент.

Про це заявив на екстреному засіданні Верховної Ради "регіонал" Євген Кушнарьов.

Він вкотре наголосив, що в президента немає підстав для розпуску парламенту.

"Обрано керівництво парламенту, створена коаліція, діють комітети Верховної Ради. Коаліція висунула кандидатуру на посаду прем'єра. І коли минає останній день подання прем’єра, ми отримує інформацію про можливість розпуску парламенту", - зазначив Кушнарьов.

Депутат назвав такий крок президента як невміння оцінити реально ситуацію, "неможливість піднятися над своїми амбіціями й амбіціями оточення", "як відхід від світових демократичних норм і стандартів".

Кушнарьов наголосив, що Партія регіонів справді прагнула знайти компроміс під час круглого столу, але не побачила такого бажання з іншої сторони.

"Відчувався тиск, відстоювання інтересів лише однієї частини суспільства, що голосувала за "Нашу Україну", - сказав "регіонал".

Він наголосив, що така поведінка ще більше заводить ситуацію в глухий кут і веде до ще більшого розколу суспільства.

Від імені Партії регіонів Кушнарьов закликав не робити необдуманих кроків, а підписати натомість політичну угоду про стабілізацію політичної ситуації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...