Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренку ну дуже подобається Янукович

Четвер, 3 серпня 2006, 14:17

Лідер політичної партії "Громада" Павло Лазаренко "абсолютно позитивно" ставиться до Віктора Януковича на посаді прем'єр-міністра.

Як повідомили в прес-службі "Громади", Лазаренко знає майбутнього главу уряду як "гарного організатора, господарника, здатного не тільки ставити задачі, але і домагатися їхнього виконання".

 

"Країні потрібна політична стабільність, адже вона після 2004 року розділена, висловлючись популярною нині лексикою, "роздерибанена", - зауважив Лазаренко.

"Кадрова вакханалія продовжується дотепер. У регіонах, де потрібні могутні і досвідчені кадри, до керівництва приходять хлопчики без знань і досвіду роботи. Тому чимало людей в Україні покладають надію на те, що з приходом Януковича цей період невизначеності закінчиться", - підкреслив він.

За його словами, "у Януковича немає суперечливого радикалізму, він передбачуваний як у рішенні складних соціальних питань, так і в енергетичних суперечках з Росією".

Тому позиція лідера "Громади" однозначна - "альтернативи обранню Віктора Федоровича прем'єр-міністром України немає і не було".

"І про це я говорив, ще тоді, коли в суспільстві дискутувалися теми створення суто "помаранчевої" або широкої коаліції при участі "Нашої України" і Партії регіонів", - відзначив він.

При цьому, за переконанням Лазаренка, "дуже важливо щоб діяльність нового уряду не вносила конфронтації в громадське життя держави".

І тут, за його словами, головну роль зіграла позиція президента.

"Сподіваюся, що саме це зважене рішення президента саме і дозволить нам уникнути суспільного невдоволення і тривалого політичного протистояння людей", - підкреслив Лазаренко.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування