Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний впевнений, що Майдан не зраджував

Четвер, 3 серпня 2006, 17:18

Станом на 17 годину у Верховній Раді триває засідання фракції Наша Україна, на якому має розглядатися питання щодо подальших дій фракції після підписання універсалу.

Про це журналістам повідомив лідер "Нашої України" Роман Безсмертний прямуючі на засідання.

"Питання щодо подальшого розвитку ситуації буде розглядатися на політраді, на фракції. Там будуть прийняті офіційні рішення", - сказав він.

При цьому Безсмертний зазначив, що "Наша Україна" погодилась підписати Універсал національної єдності, оскільки "всі тези, які були напрацьовані "Нашою Україною" увійшли в цей Універсал".

Безсмертний висловив задоволення результатами круглого столу, але зізнався, що дуже втомився і тому не може посміхатися.

"Я б радів з того, що ми зробили, якби у мене залишилися сили після всіх цих важких днів роботи. Я вибачаюся за те, що у мене не видно всіх пар зубів, тому що в мене просто немає сил говорити", - зізнався він.

Він також висловив упевненість в тому, що в Універсалі національної єдності прописані всі пункти, які відстоював Майдан.

"В цьому універсалі реалізовано все, за що ми стояли на Майдані. Я дуже радий, що ті, хто стояли обабіч на Майдані в кінці-кінців зійшлися на одному документі".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування