Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко телефонує Тимошенко і може піти в опозицію

П'ятниця, 4 серпня 2006, 14:25

Один з лідерів “Нашої України” Петро Порошенко переконаний, що президент Віктор Ющенко відмовився від ідеї скасування конституційної реформи і вважає за необхідне її доопрацювати.

Про це він сказав, коментуючи ухвалений у п’ятницю парламентом закон, який забороняє Конституційному Суду здійснювати ревізію Конституції.

Порошенко підкреслив, що цей документ не є результатом домовленостей між президентом і коаліцією щодо гарантій про те, що конституційні зміни не будуть скасовані.

"Президент не має жодного відношення до цього закону", - сказав він, додавши, що Ющенко неодноразово заявляв про те, що він не поділяє всіх положень конституційної реформи, яка була проведена в 2004 році, "але він бачить шлях, яким потрібно йти – це шлях внесення додаткових змін до Конституції, які будуть усувати очевидні недоречності, які має проголосована конституційна реформа”.

На питання, чи можлива ситуація, за якої він може піти в опозицію, Порошенко сказав:

"Я буду в опозиції однозначно, якщо там буде президент, якщо це буде рішення президента", - сказав він.

Відповідаючи на уточнююче питання про можливості переходу в опозицію у випадку, якщо йому не запропонують посаду першого віце-прем'єра, Порошенко заявив, що "це не залежить від жодних кадрових задач".

Відповідаючи на питання про те, чи проводить він переговори з лідером БЮТ Юлією Тимошенко з приводу можливості входження до міжфракційного опозиційного об'єднання, Порошенко відзначив:

"У мене нормальний діалог з Юліою Володимирівною. Абсолютно. Ми телефонуємо одне одному досить регулярно, але в жодних переговорах з нею я не беру участі".

УНІАН, Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування