Черновецький перевірить паркувальників на детекторі брехні, а потім посадить

П'ятниця, 4 серпня 2006, 15:12

Тарифи на проїзд у громадському транспорті змінюватися не будуть, заявляє мер Києва Леонід Черновецький.

"На громадському транспорті їздять люди не багаті, поки що спробуємо збільшити ефективність економічної роботи", - сказав він на прес-конференції в п'ятницю.

За словами Черновецького, мерія планує знайти "новий підхід" фінансування громадського транспорту за рахунок реклами, "яка зараз неефективна".

Також мер повідомив, що починає новий етап боротьби з економічною злочинністю, яка, за його словами, впливає на доходи киян.

"Нам потрібні гроші, а їх крадуть на паркування. Хоч завтра готовий розігнати всіх паркувальників. Усіх керівників парковок перевірити на детекторі брехні, а звідти у в'язницю, тому що вони мені усі набридли", - сказав мер.

"Я заберу всі парковки київської державної адміністрації. Незалежно від того, якій політичній силі належить той або інший район", - додав він.

Черновецький навів приклад, як у Голосіївському районі, "де керує БЮТ", прибуток на паркування на рік складає 20 тис. 30 коп.

"За одну машину виходить 2 грн. Це смішна ціна. У Дарницькому районі, де керує "Наша Україна", на одну машину - 3 грн. 50 коп. Прибуток за рік - 7 тис. Виходить, що за цілий день там на одному паркувальному місці стояло аж пів машини. За таке будуть відповідати керівники цього паркувального підприємства", - сказав мер.

Також Черновецький збирається щотижня відслідковувати ціни на основні продукти харчування.

"Раніше 300 тонн хліба вивозилося з міста і згодовувалися свиням – це несерйозно. Хліб буде відпускатися за ринковою ціною. Сьогодні його ціна нижча, ніж в інших містах України. І це, я вважаю, наша перемога", - сказав він.

Українська правда


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News