На Ахметова може впасти балкон?

П'ятниця, 4 серпня 2006, 17:19

Прес-служба Верховної Ради вирішила відмовити в допуску на балкон ложі преси журналістам інтернет-видань.

Керівник прес-служби Верховної Ради Вікторія Шведова пояснила, що через наплив журналістів у парламент на балконі мало місця.

За словами керівника прес-служби Верховної Ради, скупчення журналістів буде не просто заважати операторам телебачення, але і взагалі може призвести до перевантаження балкона.

Посилаючись на закони фізики, Шведова сказала, що балкон може впасти.

За словами Шведової, журналістів інтернет-видань не пускатимуть в цей день, тому що вони находяться поза правовим полем і не зареєстровані як ЗМІ.

Як раніше повідомила прес-служба Верховної Ради, на пленарному засіданні в день затвердження прем'єра в ложу преси будуть пускати "тільки представників ЗМІ, що працюють у режимі on-line, співробітників інформаційних агентств, радіо, телебачення та фотокореспондентів".

Представники інших ЗМІ будуть спостерігати трансляцію засідання на екранах, встановлених у холі на третьому поверсі будинку парламенту.

Як відомо, прямо під балконом ложі преси знаходяться крісла декількох депутатів, у тому числі Рината Ахметова. У п'ятницю Ахметов уперше за останній місяць з'явився на своєму новому робочому місці – у парламенті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування