Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче, щоб можливості співпадали з бажаннями

П'ятниця, 4 серпня 2006, 19:27

Кандидат у прем’єри Віктор Янукович сподівається, що йому вдасться створити дієздатний Кабмін за участю представників різних політичних сил.

Про це він заявив, відповідаючи на питання депутатів перед голосуванням за його кандидатуру.

У нас у країні багато професіоналів у буквальному значенні цього слова. Я обіцяю, що фракції, котрі будуть делегувати своїх кандидатів уряд, будуть нести відповідальність за цих людей. Я думаю, це будуть люди відповідальні, професійні, я вірю, що нам удасться створити єдину команду", - запевнив Янукович.

Всього Януковичу було поставлено не більше 10 питань, багато, із яких були комплементарного характеру.

На питання свого однопартійця Олександра Стояна, чи виконає Янукович обіцянки своєї партії щодо підняття мінімальної пенсії до прожиткового мінімуму та не допустити підняття тарифів та створення високооплачуваної робочої сили, Янукович сухо відповів: "Ми обов’язково врахуємо це у нашій програмі".

Те ж саме він сказав на питання про створення служби 911: "Програма Кабміну обов’язково готуватиметься новим урядом, і у нас буде можливість врахувати всі пріоритетні напрямки життя країни".

При цьому Янукович висловив побажання, "щоб наші можливості. ...наші бажання співпадали з нашими можливостями".

Ще одне питання було адресовано спікеру Морозу. Рефат Чубаров поцікавився, кандидатом від якої коаліції, він є.

На що мороз відповів, що парламент розглядає кандидатуру "від президента України, який посилається на пропозиції коаліції встановленої у конституційної порядку".

"В неї входять і комуністи, і соціалісти, і Партія регіонів, сподіваємося, що вона буде незабаром розширена", - зазначив Мороз.

Після цього Чубаров заявив, що проголосує за кандидатуру Януковича, бо так просить президент, але відкликав свій підпис під меморандумом про нову коаліцію.

"Я не хочу бути в коаліції з тими, хто ходить кованим сапогом по наших традиціях", - зазначив Чубаров, киваючи убік комуністів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...