Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко впевнена, що кріміналітет прийшов тимчасово

П'ятниця, 4 серпня 2006, 20:20

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що її фракція не брала участі в голосуванні за кандидатуру Януковича на посаду прем’єр-міністра.

"Ми вважаємо появу на табло системи "Рада" прізвищ зрадників як представників опозиційної фракції БЮТ, брудною та аморальною провокацією", - йдеться в заяві БЮТ, поширеній в п’ятницю.

"Використовування карток депутатів, які не мають ані юридичного, ані морального права називатися представниками БЮТ, здійснюється свідомо виключно з єдиною метою - дискредитувати нашу політичну силу", - йдеться в заяві.

Пізніше прес-служба роздала дещо інше повідомлення лідери БЮТ.

Тимошенко подякувала своїй політичній команді за те, що, "незважаючи на гроші, посади і привілеї, якими їх намагалися звабити, на залякування і шантаж, ніхто з них не проголосував за кандидатуру Януковича на посаду прем’єр-міністра України, за винятком кількох виключених з фракції зрадників, які вкрили себе ганьбою і заслужили на зневагу і презирство народу".

"Я впевнена, що наша команда і надалі буде монолітною і сильною, що вона мужньо і невідступно протистоятиме криміналітету, який тимчасово прийшов до влади", цитує Тимошенко прес-служба.

Тимошенко вважає, що присутність "справжних" депутатів, які голосували проти Януковича "значить, що, незважаючи на тимчасові складнощі, Україна має гідне майбутнє".

Її прес-служба зараз називає її "лідером опозиційного блоку".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування