Янукович хоче "відчути" міністрів особисто

Субота, 5 серпня 2006, 00:45

Новообраний прем'єр-міністр Віктор Янукович планує провести з кожним членом уряду особисту співбесіду.

"Я хотів би, щоб кожен з вас підготувався до особистої співбесіди зі мною", - сказав Янукович під час організаційного засідання кабінету міністрів.

"Для мене буде дуже важливим відчути кожного з вас, перш за все, в розрізі кожного міністерства і кожної посади", - сказав він.

За словами Януковича, це дасть можливість "відпрацювати модель співпраці" і найближчим часом затвердити програму дій уряду, а також почати працювати над виконанням бюджету.

При цьому Янукович висловив сподівання, що новостворений уряд пропрацює 5 років, "покращуючи добробут громадян і отримуючи від цього задоволення".

"Я хотів би, щоб ми не гралися у політику, щоб та мода, яка була в останні роки, хто кого більше обдурить або хто за кого хитріший, пішла у небуття".

На засіданні були присутні всі новопризначені міністри, крім Юрія Луценка. Як пояснив Янукович, "деякі міністри відсутні з поважних причин, але вже завтра-післязавтра вони почнуть працювати".

Прем’єр виглядав стомленим, його промова тривала приблизно 20 хвилин. Після цього працівників ЗМІ попросили звільнити приміщення.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування