Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат Тимошенко знайшов компромат на Мороза в інтернеті

Неділя, 6 серпня 2006, 15:13

Народний депутат від БЮТ Олег Ляшко, який повідомляв про записи, що свідчать про підкуп Партією регіонів Соцпартії, взяв ці записи в Інтернеті.

Про це повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко в ефірі Радіо "Свобода" у суботу ввечері.

"По-перше, ті записи, які оприлюднив Ляшко, він їх взяв з Інтернету, із сайту, де завжди розташовують матеріали, якими володіють спецслужби, це правда. Але це був Інтернет-сайт, він взяв його, фактично, у відкритій пресі", - сказала вона.

Реклама:

Тимошенко зазначила, що "кожен народний депутат і, до речі, прокуратура зобов’язані реагувати на ті факти порушення закону, які наводяться у ЗМІ".

"І без Ляшка, коли це з’явилося в ЗМІ, прокуратура зобов’язана була по факту порушити справу і перевірити, чи отримували гроші за зраду, чи ні", - сказала вона.

"Але на всяк випадок ми перевірили, як з 1 по 25 липня взагалі переводилися кошти в готівку в Україні. Маю на увазі, де вони перетворювалися в долари, де їх знімали з рахунків саме готівкою", - розповіла лідер БЮТ.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми поклали президенту на стіл повну довідку, де конвертувалися гроші, як вони знімалися, в яких обсягах... І дивним чином все, що пройшло через донецькі філіали банків і конвертаційних центрів, співпадає з сумою, яку назвав Ляшко", - сказала Тимошенко.

Як відомо, раніше Ляшко повідомив, що якийсь співробітник однієї з українських спецслужб передав йому запис телефонних розмов депутата Ради Андрія Клюєва з депутатом Миколою Рудьковським (СПУ), а також з якимсь громадянином Росії по імені Рубен.

За словами Ляшка, дані записи свідчать, що "Клюєв хвалився невідомій особі, що вона (Партія регіонів) за 300 млн. доларів купила Мороза". Також ці кошти начебто були авансом за імпічмент президенту України, який буде ініціюватися Партією регіонів у грудні цього року.

Ляшко не назвав конкретні прізвища осіб, які передали йому плівку. Однак він запевнив журналістів, що це фахівці, які заслуговують повної довіри.

Він також повідомив, що передав оригінал записів у Генпрокуратуру і залишив собі копію, яку пообіцяв оприлюднити в майбутньому.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування