Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович у відпустку не збирається. Буде надолужувати 2 втрачених роки

Понеділок, 7 серпня 2006, 10:34

Прем'єр-міністр Віктор Янукович збирається шукати компромісні рішення існуючих питань у відносинах з Росією.

"Ми будемо визначати відносини з Росією як пріоритетні, але вибудуємо їх виходячи з українських національних інтересів", - заявив Янукович в інтерв'ю "Известиям".

"Усе, що стосується окремих випадків - таких, як газовий, - ми будемо вирішувати під час переговорів. Ми забудемо слово "вимагати", ми будемо шукати компроміси", - додав Янукович.

Оцінюючи ситуацію в економіці, Янукович відзначив, що не думає, що "ситуація така критична, хоча ми не можемо ігнорувати проблеми, які з'явилися за останні рік-півтора".

"Ми знаємо, що зараз загострилася проблема з тарифами в житлово-комунальній сфері. Ми підійдемо до цього питання виважено, створимо гнучкі механізми - з урахуванням ситуації в регіонах. Ми будемо шукати шляхи поліпшення життя людей. Ми знайдемо можливості формування нових соціальних програм", - відзначив прем'єр.

На питання, чи збирається він у відпустку, Янукович відповів: "У мене є бажання працювати, це зараз для мене головне. Я не хочу у відпустку. Я, вважайте, півтора роки був у цій відпустці, займався політикою, тепер хочу присвятити себе конкретним справам".

"Відразу після мого обрання прем'єром ми провели перше засідання уряду, вирішили організаційні питання. У мене вистачить досвіду для того, щоб організувати діяльність кабінету міністрів. Це - коаліційна команда, що стане єдиною і зуміє злагоджено працювати", - відзначив він.

Інтерв'ю "Известиям" традиційно складається в більшій частині з відповідей Януковича на п'ятничній прес-конференції прем'єра у Верховній Раді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...