Західна опора Ющенка оголосила його зрадником

Понеділок, 7 серпня 2006, 12:57

Українська громада Чикаго вважає зрадою президентом Віктором Ющенком виборців підписання універсалу національної єдності та подання Віктора Януковича на посаду прем’єра.

"Створення коаліції між блоком “Нашої України”, Партією регіонів, СПУ, КПУ, подання кандидатури Януковича на посаду прем’єра з наданням йому великих повноважень – це той фінал безславного правління Ющенка, як президента України", - сказано у резолюції мітингу української громади Чикаго, що відбувся у неділю.

Члени громади вважають, що президент, "зрадивши своїх виборців, надав бандитам великі права керування державою, замість відправити їх в тюрми".

"Підтримавши створення кримінально-комуністичної коаліції Ющенко втратив останню нагоду започаткувати в Україні демократичні процеси державотворення", - йдеться у резолюції.

Чиказька громада наголошує, що "за півтора року бездіяльного і нерішучого керування державою Ющенком в Україні створилась надзвичайно небезпечна ситуація зникнення української мови, як єдиної державної мови країни; відчулась повна безпорадність перед проявами сепаратиських закликів".

"Ми – Чикагські виборці Ющенка, на жаль, не можемо змінити політичної ситуації в Україні. Ми не будемо більше закликати цього президента врятувати Україну від загрози втрати незалежності і свободи... Ми доводимо всьому світові, що не будемо підкорятися комуністично-кримінальним структурам, яких Ющенко свідомо привів до керування державою", - заявляють представники української громади.

"Тепер, як ніколи, ми прагнемо об’єднання всіх патріотичних сил для перемоги на наступних президентських виборах людини, котра би ніколи так ганебно не зраджувала своїх виборців", - йдеться у резолюції.

Як відомо, Чиказька громада українців вважається однією з найвпливовіших в Америці після вашингтонської і філадельфійської.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування