Симоненко пророкує антикризовій коаліції п'ять років

Понеділок, 7 серпня 2006, 14:46

Лідер Компартії Петро Симоненко вважає, що антикризова коаліція зможе протриматися п'ять років, якщо буде виконувати узяті на себе зобов'язання.

"Якщо ми будемо виконувати узяті на себе зобов'язання щодо змісту антикризової домовленості, то вона (коаліція) протримається всі п'ять років", - сказав він в ефірі каналу НТН.

Говорячи про міністрів АПК і промислової політики, запропонованих від КПУ, Симоненко зауважив, що "це безпартійні кандидати".

"Тому що ми, комуністи, розуміли, що треба створити умови, щоб не на ковзанах каталися і ковзани показували по телевізору, а були конкретні результати", - пояснив він.

Повертаючись до обговорення Універсалу національного єднання і круглого столу, лідер КПУ заявив, що "у цій ситуації президент просто використав момент для відволікання уваги, як передається ця влада".

"Він його (Універсал) використовував тільки для того, щоб торгуватися за місця, щоб працевлаштувати своє найближче оточення", - додав Симоненко.

На питання, про що йшла мова під час закритих переговорів між президентом, спікером і Віктором Януковичем, Симоненко відповів:

"Ці розмови були важкими в частині того, що практично через Універсал намагалися розколоти нашу антикризову коаліцію і намагалися реанімувати політичне обличчя "Нашої України".

"Через цей Універсал намагалися, по суті, підмінити положення Конституції і ввести своє коло осіб в антикризовий уряд", - додав лідер КПУ.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News