Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі обіцяють восени нову більшість

Понеділок, 7 серпня 2006, 15:42

З початком роботи Верховної Ради у вересні у ній буде сформовано нову більшість, до якої входитимуть 322 депутати.

Про це заявив віце-прем'єр Андрій Клюєв під час представлення нового міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського.

Він відзначив, що вночі з п'ятниці на суботу було сформовано новий Кабмін, до якого увійшли представники нової більшості.

"Я сподіваюсь, що в перших числах вересня, коли почне роботу нова Верховна Рада, буде оголошено про нову більшість, до якої, я сподіваюся, входитимуть 322 депутати", - сказав Клюєв.

На представленні нового міністра юстиції Романа Зварича прем'єр-міністр Віктор Янукович також висловив думку, що широка коаліція в складі Партії регіонів, Блоку "Наша Україна", Соціалістичної і Комуністичної партій буде створена у вересні.

Клюєв також наголосив на принципі спадковості у відносинах нового і старого Кабміну.

Клюєв високо оцінив заслуги Єханурова, якому довелося керувати економікою у складний для країни час.

"Цей непростий час, коли країна переживала вибори, ситуацію з газом, уряд Єханурова з гідністю виходив з ситуації", - зазначив віце-прем'єр.

Він сказав, що новий уряд візьме за базу всі напрацювання попереднього Кабміну в розробці своїх програм.

Перед тим, як представити нового керівника Мінтрансу, Клюєв від імені Віктора Януковича вручив попередньому керівнику відомства Віктору Бондарю грамоту "за вагомий внесок в розвиток галузі і сумлінну працю".

Водночас Віктор Бондар подякував "за демократичну і прозору передачу влади".

Він також подякував працівникам Мінтрансу за сумлінну працю у важкий для галузі рік.

Серед своїх здобутків він назвав мільярди доходів до бюджету від своєї галузі, будівництво шести нових доріг, масову закупівлю літаків для провідних авіакомпаній, а також прогрес у галузі вантажоперевезення, передачу рекордної кількості радіочастот у цивільне користування, що забезпечить швидкий розвиток мобільного та цифрового зв'язку.

Бондар повідомив, що вже провів зустрічі зі своїм наступником, і що вони домовилися про постійні контакти з будь-яких питань і про можливість "ставити нові питання прямо в лоб".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування