Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прийшов Рудьковський - "кінець Іллічівському порту"?

Понеділок, 7 серпня 2006, 15:52

Новий міністр транспорту і зв'язку Микола Рудьковський сподівається, що за його керівництва довірена йому галузь задаватиме темпи розвитку всієї економіки.

Про це він заявив у понеділок під час свого представлення у Мінтрансі.

При цьому він відзначив, що робота галузі – це не питання одного дня і програми та стратегії в ній наробляються на три-п'ять років.

"Сьогодні ми маємо унікальну можливість, оскільки наш прем'єр також транспортник, то ми сподіваємось, що він стане для нас підтримкою", - сказав Рудьковський.

Рудьковський висловив сподівання, що через деякий час українці їздитимуть "зовсім новими дорогами, ми матимемо зовсім інший рівень забезпечення рухомим складом на залізниці, інший рівень вантажоперевезень, наші літаки напряму літатимуть до США та Англії", тощо.

Він не виключив, що вже найближчим часом звернеться до прем'єра з пропозицією внести зміни до стратегічних планів по будівництву підприємств галузі, інтенсифікації залучення коштів, синхронізації в розвитку транспортної галузі з Росією, відродження Морського флоту.

Також новопризначений міністр висловив сподівання на подолання проблеми з перевезеннями через Молдову, а також не виключив, що на острові Зміїному буде створено спеціальну економічну зону.

Під час представлення Рудьковського актовий зал Мінтрансу був заповнений вщент, при цьому його працівники сміялися з того, як часто у них змінюються керівники, а також висловлювали про себе прогнози щодо долі їхніх підприємств на зразок "ну, все - кінець Іллічівському порту".

Також вони згадували, як президент Віктор Ющенко, представляючи Євгена Червоненка, назвав їх всіх злочинцями.

Церемонія представлення Рудьковського тривала не більше півгодини, увесь цей час він уважно розглядав зал і перебирав пальцями.

Після представлення представники деяких телеканалів вишикувалися перед виходом міністерства, сподіваючись на вихід міністра, але Рудьковський лише провів до дверей віце-прем'єра Андрія Клюєва і швидко повернувся всередину свого нового відомства.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...