Ахметов посвятив посла США в деякі нюанси

Середа, 9 серпня 2006, 12:28

Посол США Вільям Тейлор обговорив з депутатом від Партії регіонів Ринатом Ахметовим питання внутрішньої та зовнішньої політики.

Про це в середу журналістам у Донецьку повідомив сам Тейлор.

"Я вже кілька разів зустрічався з паном Ахметовым і розмовляв з ним. У нас відбулася дуже цікава розмова з ним із приводу зовнішньої політики України і її внутрішньої й економічної політики", - відзначив Тейлор

"І також він мені розповів про деякі нюанси футбольної гри команди "Шахтар", - додав посол.

Він також підтвердив, що в середу на футбольному матчі між "Шахтарем" (Донецьк) і "Легією" (Варшава) буде уболівати за донецьку команду.

Крім того Тейлор провів зустріч з молодими депутатами-членами Партії регіонів, після якої переконався, що в України "яскраве майбутнє".

Народний депутат, голова "Союзу молоді регіонів України" Олександр Зац переконував посла США, що "команда професіоналів, що зараз прийшла в уряд", доможеться економічного росту в найкоротші терміни.

У свою чергу, Тейлор відзначив, що погодився на зустріч з молодими політиками тому, що "питання економічного росту ... цікавить політиків старшого покоління, і молодшого покоління також".

"І я думаю, що люди по всій Україні будуть вимагати відповідальності від своїх політиків, що стосується тих змін, що відбуваються в зовнішній і внутрішній політиці України", - сказав посол.

"Моя розмова сьогодні з паном Олександром (Зацем) і його колегами переконала мене, що Україна має яскраве майбутнє з тими новими політиками, що приходять", - додав Тейлор.

Остров

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування