Кучму чекають у рідному селі, коли достигнуть абрикоси в його саду

Середа, 9 серпня 2006, 21:15

Земляки екс-президента Леоніда Кучми із села Чайкіне відправили колишньому односельцю телеграму з привітаннями з нагоди його 68-річчя.

Про це у середу повідомляє 5 канал.

У селі Кучмі раді і як пенсіонеру та чекають у гості, коли в президентському садку достигнуть абрикоси.

"Головна і єдина вулиця у селі Чайкіному колись називалася Леніна. Нова її назва - не засвідчена жодною табличкою, але й без неї кожен чайкінець знає, що мешкає на вулиці імені свого відомого односельця Леоніда Кучми", - йдеться у сюжеті каналу.

За словами автора, колишнього президента земляки називають просто Данілич. Його рідні в селі давно не лишилося, але сам Леонід Кучма приїздить на батьківщину раз на два-три місяці.

"Швидкий розвиток села Чайкіне за часів незалежності пов'язаний із кар'єрою видатного земляка: газ провели коли Данілич став прем'єром, школа із садочком та клубом - витвір епохи президентства", - зазначається у сюжеті.

За словами автора, "три роки тому на місці батьківської хати президент Кучма звів маєток".

Коли хазяїна немає, по господарству порається сусідка Валентина. Вона ж завідує бібліотекою, яку Кучма влаштував для селян у власній хаті.

Інша сусідка - подруга дитинства та однокласниця екс-президента Антоніна Сердюк "ще в школі розгледіла у Льоні Кучмі перспективного хлопця".

Єдина тема, яку колишні односельці оминають у розмовах із Кучмою – політика: "помаранчева" революція та Майдан їм здаються несправедливими.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування