Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" ПІДЕ НА ПЕРЕГОВОРИ У ПОНЕДІЛОК

П'ятниця, 1 вересня 2006, 14:18

У понеділок після погоджувальної ради керівників парламентських фракцій відбудеться зустріч представників Партії регіонів, "Нашої України", Соцпартії та КПУ, на якій обговорюватиметься створення широкої коаліції.

Про це журналістам повідомив голова Верховної Ради Олександр Мороз.

За його словами, він вже мав розмову з цього приводу з лідером фракції "Нашої України" Романом Безсмертним.

"В понеділок, я сподіваюся, після погоджувальної ради ми зберемо представників чотирьох політичних сил, які можуть реалізувати ідею широкої коаліції. Ми будемо вести розмову про процедуру, про інструменти для організації такої ідеї", - сказав Мороз.

Спікер висловив переконання, що "Наша Україна", "яка пристойно представлена у владі, не буде намагатися зайняти окрему позицію чи бути осторонь від політичних сил, які поміж собою конкурують", маючи на увазі те, що, на його думку, "Наша Україна" все ж таки приєднається до коаліції.

При цьому Мороз впевнений, що політраді "Нашої України" вистачить здорового глузду і державницької позиції для того, щоб визначитися з правильним рішенням".

Водночас спікер висловив переконання, що наступний політичний сезон буде динамічним.

"Він буде напружений, але зважений. Такий, як має бути у політикумі, коли пристрасті частково вгамувалися, а представники політичних сил орієнтуються на майбутнє", - пояснив Мороз.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування