Ющенко нарешті звернув увагу на свій секретаріат та РНБО

П'ятниця, 1 вересня 2006, 15:51

Президент України Віктор Ющенко виступає за посилення як Секретаріату президента, так і Ради національної безпеки та оборони "як якісно, так і професійно".

Про це в п'ятницю на брифінгу повідомила прес-секретар президента Ірина Геращенко.

За її словами, питання призначення керівництва РНБО і посилення секретаріату президента є "питанням кількох днів або кількох тижнів".

На запитання журналістів, наскільки достовірною є інформація, що лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний буде призначений у керівництво Секретаріату президента, екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник – до Секретаріату президента, а екс-прем'єр Юрій Єхануров - на посаду секретаря РНБО, Геращенко відповіла, що про прізвища можна буде говорити лише після того, як вийдуть кадрові укази президента.

Водночас вона зазначила, що серед прізвищ, які обговорюються на ці посади, є й названі журналістом політики. За словами Геращенко, "на сьогодні у президента є дійсно лава запасних".

Як сказала прес-секретар, ті люди, які досить тривалий час працюють у команді Ющенка і продемонстрували свій професіоналізм, - вони і далі працюватимуть у команді президента, і зараз питання про посади обговорюється.

Геращенко підкреслила, що йдеться про людей, які показали свої здібності, зокрема, у колишньому уряді, як професіонали та люди командної роботи.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування