Мороз хоче посадити біля себе Тимошенко?

П'ятниця, 1 вересня 2006, 16:01

Голова Верховної Ради Олександр Мороз залишається прибічником того, щоб посаду його заступника посів представник опозиції.

"Я залишаюся при думці, що, очевидно, опозиційна сила мала б бути представлена на цій посаді", - сказав він журналістам в ПК "Україна".

За словами Мороза, серед опозиційних політиків існує кілька кандидатур на цю посаду, і "всі вони прийнятні".

"Хоча кожен з 448 депутатів, що працюють сьогодні у Верховній Раді, можуть бути заступниками голови парламенту", - зауважив спікер.

Коментуючи ймовірне призначення нового керівника бюджетного комітету в зв'язку з тим, що його діючий голова Микола Азаров обрав роботу в уряді, Мороз зазначив, що Верховна Рада повернеться до цього питання після того, як члени Кабміну позбавляться депутатського статусу.

"Сьогодні так питання не стоїть, бо у нас є голова бюджетного комітету - Микола Янович Азаров. Думаю, що він найближчим часом цього статусу позбудеться, тоді ми вирішуватимемо це питання", - пояснив спікер.

Також Мороз повідомив, що на погоджувальній раді у понеділок керівництво Верховної Ради звернеться до представників парламентських фракцій з проханням опрацювати план законодавчих робіт, який буде затверджено найближчим часом, а також у перспективі.

"Це робиться для того, аби ми зі всього безмежжя законопроектів, які існують сьогодні в комітетах і які готують суб'єкти законодавчої ініціативи, змогли виокремити найголовніше - те, що потрібно приймати сьогодні, те, що потрібно суспільству, і щоб ми таким чином ставали державниками з великої букви, а не виконували якісь лобістські забаганки або щось інше", - додав спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
15:27
Цього року планується запустити залізничний маршрут з Києва до Кошице
15:27
РФ створює нову адмінеліту на окупованих територіях України – розвідка Британії
15:14
відеоНа Київщині через пожежу загинула жінка і дитина, ще двох дітей — врятували
Усі новини...