Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вже чекає Януковича з відпустки

Неділя, 3 вересня 2006, 20:47

Президент Віктор Ющенко планує зустрітися з прем’єром Віктором Януковичем та спікером Олександром Морозом для обговорення подальшої співпраці.

Про це повідомив глава секретаріату президента Олег Рибачук в ефірі каналу "1+1" у неділю ввечері.

"Після закінчення відпустки прем’єра буде зустріч президента з прем’єр-міністром і спікером Верховної Ради, де будуть проговорюватися питання співпраці. Налаштованість цих людей на співпрацю очевидна", - сказав Рибачук.

Непорозуміння щодо впливу президента на уряд, які виникли минулого тижня, глава секретаріату назвав "налагодженням стосунків між президентом і Кабінетом міністрів".

"Зараз в уряду закінчується медовий місяць після призначення", - сказав Рибачук і зазначив, що країна вчиться жити за новими правилами.

Коментуючи включення до проекту плану дій уряду питання про визнання російської мови другою державною в Україні, глава секретаріату президента сказав: "Я хотів би вірити, що це була технічна помилка".

Він також повідомив, що у понеділок-вівторок вийде серія указів президента, "де буде ряд знакових призначень" і в Секретаріаті президента, і в Раді національної безпеки й оборони.

Рибачук спростував думку, що створення нової партії деякими вихідцями з "Нашої України" ініціював президент, щоб спиратися на цю партію у разі непідписання нової коаліційної угоди.

"Ні, я спростував би цю тезу. При мені й за моїми знаннями, таких ініціатив ні в секретаріаті, ні в президента не було", - сказав Рибачук.

"Я знаю, що є певне незадоволення в тих людей, які стояли на Майдані або які є виразниками ідеалів Майдану", - відзначив він.

Водночас Рибачук зазначив, що "дуже скептично ставиться до створення партій за певною схемою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування