"Наша Україна" вижене одного зі своїх лідерів?

Понеділок, 4 вересня 2006, 10:44

Найближчим часом може бути відправлений у відставку глава політвиконкому НСНУ Микола Катеринчук.

Про це в понеділок пише "Комерсант-Україна".

За інформацією видання, в п'ятницю на засіданні президії партії "Народний союз 'Наша Україна" велику його частину учасники присвятили обговоренню публікації про підготовку нового політичного проекту, який, можливо, очолять кілька високопоставлених членів НСНУ.

У ході обговорення однопартійцями дій Катеринчука було вирішено найближчим часом зажадати в нього звіту про діяльність політвиконкому НСНУ.

"Швидше за все, його визнають незадовільним, і Катеринчука просто виключать з політвиконкому, а може, і з партії",– розповіло джерело.

Утім, факт обговорення нового політичного проекту категорично заперечували інші члени президії НСНУ – Борис Безпалий, Микола Мартиненко, Роман Зварич і Роман Безсмертний.

Зокрема, Безсмертний повідомив, що йому "жодні пропрезидентські політичні проекти або проекти, нібито створювані на основі 'Нашої України', не відомі".

Однак Катеринчук сказав, що йому стало відомо, що найближчим часом він, можливо, буде виключений із НСНУ.

Крім того, на політраді начебто було підняте питання про негайний вступ у НСНУ двох безпартійних членів уряду, що прийшли в Кабінет міністрів за домовленостями "Нашої України" з антикризовою коаліцією – міністра охорони здоров'я Юрія Поляченка і міністра культури і туризму Ігоря Ліхового.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування