Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко вирішила, що Ющенко і Янукович розвалять Україну

Понеділок, 4 вересня 2006, 10:47

Прогресивно-соціалістична партія критикує підвищення нинішнім урядом цін на житлово-комунальні послуги в Україні.

Про це говориться в постанові партії "Геноцид народу України бандерівсько-олігархічним режимом", прийнятій в суботу 2 вересня на черговому пленумі ЦК ПСПУ.

"Дане підвищення цін, здійснюване урядом Віктора Януковича і місцевими органами влади під патронатом президента України, антиконституційне, незаконне і злочинне щодо свого народу", - говориться в повідомленні.

Реклама:

"Брутальним чином порушена Конституція України (ст.ст. 22,46, 48), Закони України "Про прожитковий мінімум", "Про державні соціальні стандарти і державні соціальні гарантії", - вважають у партії.

У документі підкреслюють, що "ніяких економічних основ для такого підвищення цін немає, оскільки Україна, добуваючи близько 20 млрд. куб. м власного газу, цілком покриває свої потреби в житлово-комунальному господарстві.

"Крім того, Україна цілком забезпечує потреби теплоелектростанцій і населення власним вугіллям, і одержує від своїх АЕС і ГЕС електроенергію, одну з найдешевших у світі ( від 4 до 7 коп. за квт.ч.).", - підкреслює ЦК ПСПУ.

ВІДЕО ДНЯ

"Щирі причини підвищення цін полягають у тому, що Україна вступає до СОТ і НАТО і виконує їхні вимоги із закупівлі і продажу для підприємств і населення енергоресурсів за світовими цінами", - вважає керівництво партії.

ЦК ПСПУ доручило для виправлення ситуації "депутатам місцевих рад усіх рівнів від Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" вести не тільки роз'яснювальну роботу, але і найжорстокішу боротьбу проти прийняття рішень про підвищення цін".

Також ПСПУ заявляє, що "антиросійська політика української влади призведе до розпаду України".

У документі відзначається, що підписанти Універсала національної єдності "Юлія Тимошенко і її Блок, які схвалили прозахідну, пронатовську політику президента, проголосили і реалізують антиросійську, антислов'янську політику".

"В однобічному порядку вони фактично відмовилися від виконання умов укладених договорів" про співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією, говориться в заяві.

Керівництво партії також заявляє, що "на дружніх умовах Україна була визнана як держава із значно більшою територією, ніж у момент підписання Союзного договору 1922-го року".

Підписання цих договорів цілком відповідало волі народу України, закріпленій референдумами 17 березня і 1 грудня 1991 року.

ЦК ПСПУ також підкреслює, що саме дружній характер ратифікованих договорів на 10 років зняв проблему територіальних претензій.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування