Тимошенко розповіла про меню Януковича

Понеділок, 4 вересня 2006, 12:41

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що Віктор Янукович зрадив своїм виборчим обіцянкам.

"Минув рівно місяць з трагічної дати в історії України (дня призначення Януковича прем’єром). За цей час повністю розвіяно три фундаментальні міфи, з якими команда Януковича йшла на вибори", - сказала Тимошенко на брифінгу у понеділок.

Вона нагадала виборчу обіцянку Партію регіонів, що "нібито при Януковичі будуть вирішені складні соціальні питання, скасовано підвищення тарифів на газ і комунальні послуги".

"Насправді уряд скасував пільги молодим мамам, студентам, пенсіонерам, заявив, що тарифи на газ обгрунтовані", - сказала Тимошенко.

Вона нагадала також обіцянку уряду, що бюджет не буде бюджетом проїдання.

"Це значить, що з бюджету буде їсти не народ, а клан, що прийшов до влади на чолі з Януковичем", - сказала Тимошенко.

"Другий міф – що клан Януковича цікавить будь-який статус будь-якої мови – російської, української, англійської... Їх цікавить не мова, а 32 мільярди гривень в бюджеті на рік, які вони назвали інвестиційними ресурсами, які впевнено опиняться на їх приватних або корпоративних рахунках протягом року", - обурилася лідер БЮТ.

"Третій міф – що клан Януковича буде боротися або проти НАТО, або за ЄЕП. Вони будуть боротися виключно за своє щоденне меню. Вони вже почали одночасно вступати в НАТО, ЄЕП і Євросоюз", - сказала вона.

Тимошенко також звинуватила Януковича у невиконанні пунктів універсалу національної єдності.

"За місяць всі міфи зруйновано. Скільки ще люди, які голосували за Януковича, будуть терпіти над собою експерименти?", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування