Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" вмовлятиме януковичів викинути комуністів з коаліції

Понеділок, 4 вересня 2006, 13:08

У понеділок відбудеться нарада керівників фракцій Партії регіонів, "Нашої України" та Соцпартії, на якій обговорюватиметься питання виконання меморандуму про наміри щодо створення коаліції між цими трьома силами.

Про це повідомив лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний по завершенні погоджувальної ради у понеділок.

"На нараді обговорюватиметься питання виконання меморандуму, який був підписаний перед формуванням уряду представниками Партії регіонів, "Нашої України" та Соцпартії. На виконання цього меморандуму було ухвалено рішення продовжувати переговори", - сказав він.

За словами Безсмертного, меморандум, який було підписано вночі 3 серпня, передбачає, що за основу коаліційної угоди буде прийнято "той документ, який було погоджено Партією регіонів та "Нашою Україною".

Водночас він не уточнив, чи залишиться членом коаліції Компартія.

У свою чергу член Партії регіонів Раїса Богатирьова зазначила, що присутність комуністів у коаліції передбачена і "навіть не обговорюється".

"Ми будуємо свою позицію і наступні наші кроки з огляду на те, що є конституційна коаліція, яка має назву Антикризова. Ми не будемо брати участь у переговорах, де будуть міститися такі можливі пропозиції (про відсутність у коаліції комуністів)", - зауважила вона.

Водночас Богатирьова не змогла назвати ймовірний час проведення переговорів, оскільки пропозиції від "Нашої України" ще не надійшли.

"З огляду на те, коли надійдуть такі пропозиції, ми будемо розглядати це питання і на політичній раді, і на раді коаліції", - зазначила член Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування