У Януковича захищають депутата Тимошенко, який міг замовити Єрохіна

Понеділок, 4 вересня 2006, 13:29

Партія регіонів цього тижня має намір обрати лідера своєї фракції у парламенті.

Про це повідомила член політради партії Раїса Богатирьова по завершенні погоджувальної ради у понеділок.

Вона нагадала, що раніше депутатами Партії регіонів було запропоновано кілька кандидатур на цю посаду.

"І через певний час, коли відбудеться засідання фракції, скоріше за все, на цьому тижні, ми будемо визначатися з цим питанням", - сказала Богатирьова.

"Ви розумієте, що достойних кандидатур у фракції Партії регіонів дуже багато, і ми визначимося таким чином, щоб це була фахова і професійно підготовлена людина", - додала вона.

Коментуючи заяву лідери БЮТ Юлії Тимошенко щодо нелегітимності уряду Януковича у зв’язку з тим, що міністри не склали свої депутатські повноваження у відведений термін, Богатирьова зазначила, що, на її думку, Тимошенко "видає бажане за дійсне".

"Дійсним є, що уряд діє у відповідності до нової Конституції. Бажаним є бажання пані Тимошенко, щоб цей уряд вважався нелегітимним. Але, відповідно до Конституції, уряд є легітимним", - сказала вона.

При цьому Богатирьова відмовилася коментувати інформацію ЗМІ щодо причетності до замовлення вбивства полковника УБОЗ Романа Єрохіна депутата від БЮТ, оскільки вважає ці звинувачення недоведеними.

"Усі ці звинувачення, проти якої б людини вони не були спрямовані, "мають на меті лише заздалегідь скомпрометувати людину, яка має презумпцію невинуватості доти, доки суд не визнає її провину", - сказала вона.

"Партія регіонів і раніше протестувала проти оголошення бандитами без суду і слідства членів нашої партії", - додала Богатирьова.

Як відомо, раніше джерела "Української правди" в міліції підтвердили, що депутат, підозрюваний правоохоронцями як можливий замовник убивства Єрохіна, входить до складу фракції блоку Тимошенко.

Джерело відмовилося назвати прізвище депутата, стосовно якого є підозри у замовленні вбивства Єрохіна, сказавши лише, що його прізвище починається на букву "Ш".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...