В парламенті може статися велика сенсація за участю трьох

Понеділок, 4 вересня 2006, 17:48

Соціаліст Іван Бокий не виключає швидкого підписання коаліційної угоди між трьома парламентськими силами.

Про це він сказав в ефірі каналу НТН.

Говорячи про нову сесію парламенту, Бокий сказав: "Думаю, що не буде ні особливих сенсацій, ні несподіванок. Єдиною сенсацією, якщо можна так говорити, може бути швидке підписання нової коаліційної угоди між трьома силами".

"Я раніше прогнозував, що створення такої коаліції можливо у жовтні. Чи під жовтень. Але політрада "Нашої України" внесла свої корективи. І я цьому дуже радий", - сказав депутат.

"Але розумію, що це буде дуже непростий процес, оскільки в "Нашій Україні" є люди, які не хочуть бути в опозиції, і їх можна зрозуміти, як і будь-яких. Деякі з них просто фрондують. Наприклад, пан Стретович. Вибачте, хто такий пан Стретович і кого він представляє в "Нашій Україні"? Він представляє, мабуть, тільки самого себе", - додав він.

Водночас у понеділок "нашоукраїнець" Роман Зварич нагадав, що в ніч, коли було узгоджено універсал (3 серпня), також було підписано меморандум про намір створити нову коаліцію лідерами Партії регіонів, "Нашої України" та СПУ.

Зварич також відзначив, що комуністи не підписали цього меморандуму, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Також Зварич повідомив журналістам, що за текстом меморандуму мало відбутися переформатування коаліції, і в основі нової коаліції мав бути проект угоди, що був погоджений під час політичних консультацій між Партією регіонів і "Нашою Україною".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування