Черновецький поки хоче сидіти на двох стільцях

Понеділок, 4 вересня 2006, 18:14

Київський міський голова Леонід Черновецький впевнений, що залишиться на своїй посаді, але не відмовляється від мандата депутата Верховної Ради.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам, вийшовши із засідання фракції "Нашої України", передає УНІАН.

Відповідаючи на запитання, чому, будучи таким впевненим в тому, що він залишиться на посаді міського голови, він не відмовляється від депутатського мандата, Черновецький сказав:

"Тому, що я, як би мене хто не вмовляв, буду робити так, як я вважаю потрібним для киян", - сказав він і висловив думку, що все, що він робить, він робить для киян.

"Тому що я в цьому "сєку" - розбираюсь", - додав Черновецький.

Відповідаючи на запитання, чи прийняв він рішення залишитись на посаді мера, чи перейти на роботу у Верховну Раду, Черновецький підкреслив, що залишиться мером, як би того комусь хотілось або не хотілось.

Водночас він наголосив, що не має сьогодні статусу депутата, і продемонстрував присутнім журналістам своє єдине посвідчення – посвідчення міського голови Києва з підписом президента Віктора Ющенка.

Як повідомлялося, ЦВК 29 серпня продовжила для Київського міського голови Черновецького термін реєстрації народним депутатом до 1 грудня, оскільки ще не закінчилися судові розгляди за результатами виборів мера Києва.

Відповідно до законодавства України, депутатську вакансію Черновецького до 1 грудня не може зайняти жоден із кандидатів у депутати, який іде відразу за Черновецьким у списку виборчого блоку "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування