Роднянський не збирається відмовлятися від свого "першого цвяха"

Вівторок, 5 вересня 2006, 11:40
Один із співвласників "1+1" Олександр Роднянський заявляє, що не збирається мінімізувати свою присутність на українському медіа-ринку.

"Мінімізувати свою присутність на Україні не збираюся: це привабливий медіа-ринок, з якого нерозумно йти. "1+1" – довгостроковий проект, створений мною з "першого цвяха", і ми постійно обговорюємо варіанти розвитку усіх активів, які в нього входять", - сказав Роднянський в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

На запитання, чи був в нього намір продати свою частку в "1+1", Роднянський сказав:

 "Я б сказав, був намір почати обговорення можливого продажу. Але жодна з умов здійснення угоди, висунутих нашим партнером Central Media Enterprises Ltd (СМЕ), не була виконана, і угода не відбулася – ні усно, ні письмово".

За словами Роднянського, це був "хаотичний період пост-"помаранчевих" подій і пропозиція на той момент було дуже привабливою і коректною".

Він також розповів, що на даний момент у активи "1+1" увійде два нових канали – "1+1 кіно" та "1+1 сіті".

"На сьогоднішній день цими проектами займається СМЕ, і збираємося підключатися ми з Фуксманом (Борис Фуксман, власник 20% акцій "Студії 1+1") – як і в інших українських проектах СМЕ, в нас є опціон", - сказав Роднянський.

У той же час, на думку співвласника "1+1", в Україні поки немає каналів, цікавих для купівлі.

"Зараз я не бачу нічого під продаж. Також як не бачу нічого, що б активно розвивалося. Власники тримають активи, нічого в них не інвестуючи, і вони механічно ростуть у ціні. Утім, є рідкісні винятки, наприклад, канали НТН і "ТРК "Україна", - сказав він.

"Крім конкуруючої пари "Интер"–"1+1" серед лідерів назвати нема кого. І це при тому, що на українському телебаченні фактично відсутній такий могутній гравець як держава", - відзначив Роднянський.

Як відомо, раніше Печерський райсуд Києва визнав право власності співвласника групи "Приват" Ігоря Коломойського на 70% акцій телерадіокомпанії "Студія 1+1".

Сторона відповідача заявляла про намір подати апеляцію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News