Сумісників поки чіпати не будуть

Вівторок, 5 вересня 2006, 12:00

Процедура складання депутатських повноважень представниками виконавчої влади пройде у встановлені законодавством терміни.

Про це заявив у вівторок глава регламентного комітету Верховної Ради Олександр Єфремов, повідомляє сайт Партії регіонів.

"Виходячи з процедури проходження документів, вони будуть розглядатися комітетом, як це має бути", - відзначив він.

За його словами, практично всі народні депутати, що ввійшли до складу Кабінету міністрів, подали заяву про додавання депутатських повноважень, за винятком представника фракції "Наша Україна", міністра юстиції Романа Зварича.

У той же час глава регламентного комітету відзначив, що матеріали, що стосуються складання депутатських повноважень депутатами-сумісниками, ще не готові до винесення на розгляд парламенту.

"На засіданні комітету, що пройде 5 вересня, матеріали не готові до розгляду", - підкреслив Єфремов.

Коментуючи заяву лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що уряд Віктора Януковича є нелегітимним, оскільки депутати, що пройшли в уряд, і дотепер не склали депутатських повноважень, він відзначив: "Кабмін легітимний, а які питання можуть бути".

4 серпня парламент затвердив лідера Партії регіонів Віктора Януковича на посаді прем'єр-міністра і персональний склад нового Кабінету міністрів. З 24 членів уряду, включаючи прем'єра, 11 - народні депутати (6 - від Партії регіонів, 3 - від "Наший України" і 2 - від Соцпартії).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...