"Регіони" упевнені, що коаліція не розпадеться

Вівторок, 5 вересня 2006, 12:57

Віце-прем'єр Володимир Рибак упевнений, що розколу правлячої коаліції не буде, тому що при формуванні уряду були враховані інтереси всіх.

"Не дочекаються. Розколу не передбачається, і, думаю, його не буде. Коли формувався уряд, ми врахували інтереси всіх", – сказав Рибак, передає прес-служба Партії регіонів.

"Якщо "Наша Україна" на цю ситуацію подивиться по-іншому, тоді нехай приймає рішення щодо своїх представників у Кабінеті Міністрів – відкликає або ще щось. Але це навряд відбудеться. Можливо, одні депутати ввійдуть у коаліцію, інші не ввійдуть, але нічого страшного в цьому немає", – додав Рибак.

Він також упевнений, що "усі здорові сили в особі народних депутатів приєднаються до правлячої коаліції".

"А хто не захоче, ті сформулюють, в опозиції до кого вони знаходяться", – відзначив Рибак і додав, що на його думку, ситуація з "Нашою Україною" парадоксальна.

"Керівник партії – президент. Питання: в опозиції до кого знаходиться "Наша Україна"?", – запитав Рибак.

Також він не згодний з оцінкою, що Партія регіонів масово змінює людей в органах виконавчої влади.

"У складі уряду членів Партії регіонів – менше половини. Це по-перше. По-друге. Коли я прийняв міністерство, я майже усіх залишив на своїх місцях. І не зробив так, як це зробили "помаранчеві" – звільнили усіх, хто на президентських виборах голосував за Віктора Януковича", – сказав міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування