Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович послухає про наміри Безсмертного

Вівторок, 5 вересня 2006, 18:27

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова переконана, що під час переговорів із представниками "Нашої України" щодо розширення коаліції не буде складностей.

Про це вона заявила у вівторок в інтерв'ю журналістам по закінченні засідання фракції Партії регіонів.

За словами Богатирьової, фракція Партії регіонів під час переговорів із представниками "Нашої України" буде наполягати на тому, що переговори повинні вестися в рамках двох документів - Універсалу національної єдності і регламенту роботи антикризової коаліції.

Вона повідомила, що у вівторок відбудеться перше засідання робочої групи з розширення коаліції, у якому візьмуть участь лідери політичних партій - представники антикризової коаліції і "Нашої України", а також лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Відповідаючи на питання, чи залишиться в новій коаліції фракція Компартії, Богатирьова відповіла, що мова йде не про зміну формату коаліції, а про її розширення.

За словами Богатирьової, у ході подальших переговорів по розширенню коаліції сторонам необхідно обговорити програми реформ, проведених урядом Віктора Януковича, питання співробітництва з Росією, питання вступу до СОТ, а також бачення рішень соціальних програм.

"Мова повинна йти про те, на які програми згодні будуть далі, програми реформ, на які кроки згодні в економічному розвитку країни... які в них (у "Нашій Україні") наміри і плани щодо різних аспектів соціальної політики", - підкреслила вона.

Відповідаючи на питання, чи можливий перерозподіл посад в уряді у випадку розширення існуючої коаліції, Богатирьова відзначила, що в цьому немає необхідності.

Коментуючи висловлення Ганни Герман про те, що Янукович підтримає на наступних президентських виборах кандидатуру Ющенка, Богатирьова сказала, що обговорювати формат участі Партії регіонів у наступних президентських виборах є передчасним.

"Такі стратегічні рішення як участь політичної партії в президентських або парламентських виборах буде визначати з'їзд партії. Зараз некоректно це обговорювати", - сказала Богатирьова.

У вівторок Богатирьова обрана головою фракції Партії регіонів.

Заступниками глави фракції стали Євген Кушнарьов, Василь Кисельов, Михайло Чечетов і Василь Хара. Також партія вирішила провести свій з’їзд 28 жовтня, повідомляє сайт партії.

Інтерфакс-Україна, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...