Безсмертний зник із консультацій разом з бабою Параскою

Вівторок, 5 вересня 2006, 18:31

Один з лідерів блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний заявив, що у середу має розпочати свою діяльність робоча група з утворення коаліції.

Про це він заявив журналістам у вівторок після завершення консультацій у Верховній Раді.

"Вирішено завтра утворити робочу групу, яка опрацює варіанти формування коаліції національної єдності та об'єднання наших зусиль і відповідні документи, які можуть бути представлені для вирішення цієї проблеми", - зазначив Безсмертний.

За його словами, після того, як робоча група "попрацює, ви отримаєте відповідь". "Сьогодні говорити (про результати) ще зарано", - додав один з лідерів "Нашої України".

Безсмертний також відмовився робити якісь прогнози, зазначивши, що це було б "невдячно".

Він також зазначив, що остаточний склад робочої групи поки що невідомий.

За словами Безсмертного, під час консультацій "питання по суті не обговорювалися". "Всі учасники цієї зустрічі позитивно налаштовані на розв'язання цього (створення коаліції) питання", - зазначив один з лідерів "Нашої України".

"Ми обговорювали виконання тих програмних речей, про виконання яких йшла мова у момент підписання Універсалу і меморандуму щодо утворення коаліції. Також обговорювалися як варіанти вирішення цієї проблеми, так і змістовні документи ", - додав він.

На вулиці Безсмертного зустріла баба Параска, яка підхопила його під руку і пішла з ним вниз по вулиці Грушевського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування