"Наша Україна" може домогтися нової угоди по коаліції?

Вівторок, 5 вересня 2006, 19:00

У середу о 10.00 почнеться засідання робочої групи представників 4 політичних сил щодо питання про формування широкої коаліції.

Про це журналістам у вівторок заявив лідер Компартії Петро Симоненко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, до складу робочої групи ввійдуть по два представники від блоку "Наша Україна", Партії регіонів, Соцпартії і КПУ. У той же час Симоненко не назвав персональний склад учасників.

Лідер КПУ зазначив, що існують кілька варіантів вирішення питання розширення коаліції.

За словами Симоненка, можливий варіант приєднання до вже існуючої коаліційної угоди.

Реклама:

Крім того, можлива робота над програмою діяльності Кабінету міністрів та її вивчення в плані відповідності вимогам і програмним інтересам 4 політичних сил.

За інформацією Симоненка, не виключено, що робоча група може розробити новий текст коаліційної угоди.

"Ми запропонували блоку "Наша Україна" розглянути такий варіант - що угода є, вона діє, і якщо є якісь проблеми, то давайте розробимо протокол розбіжностей, щоб ми могли подивитися і подумати над тим, які надалі можуть бути визначені механізми", - сказав лідер КПУ.

Він уточнив, що в ході консультацій у вівторок не обговорювалися які-небудь розбіжності між політичними силами.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, на зустрічі також не обговорювалися конкретні терміни завершення роботи над коаліційними документами. Симоненко підкреслив, що "у політичних сил, природно, є бажання завершити цю роботу швидше, однак вони розуміють, які труднощі їх чекають".

У той же час прес-секретар блоку "Наша Україна" Тетяна Мокріді повідомила, що від політичної сили до складу робочої групи увійдуть Анатолій Кінах і Роман Зварич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування