Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович назвав наступного президента

Середа, 6 вересня 2006, 12:51

Прем’єр-міністр Віктор Янукович обіцяє як глава уряду підтримувати стратегію на інтеграцію України до НАТО, а як політик – виконувати рішення своєї партії.

Про це він заявив в інтерв’ю польським журналістам напередодні візиту до Польщі.

"У справі НАТО стратегія українська є вже затвердженою. Як прем’єр я буду підтримувати цю стратегію. Натомість як політик буду уважно придивлятися до процесу в цілому і виконуватиму всі рішення, які прийме моя партія", цитує Януковича польська газета "Жеч посполита".

"У цьому питанні потрібно багато працювати. Потрібно інформувати суспільство. Треба також реалізовувати спільні з НАТО проекти, аби люди відчули, що співпраця з Альянсом буде корисною для України", - додав Янукович.

Відповідаючи на запитання, чи очолювана ним Партія регіонів є проросійською силою, Янукович сказав: "Партія регіонів існує з 1997 року. Вже у першій програмі партії, яка була тоді затверджена, було записано необхідність інтеграції зі структурами Європейського Союзу".

"Цей пункт програми є надалі актуальним", сказав лідер Партії регіонів, додавши, що його партія є "проукраїнською".

Окрім того, Янукович висловив прогноз щодо наступного президента: "Я переконаний, що це буде дуже хороший президент, якого обере народ".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування