Коаліціантам ніяк не вдається нічого "реалізувати на папері"

Середа, 6 вересня 2006, 13:56

У випадку, якщо блок "Наша Україна" внесе пропозицію змінити назву антикризової коаліції на коаліцію національної єдності, вона буде виноситися на обговорення на загальних зборах коаліції.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав віце-прем'єр Андрій Клюєв, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на питання про те, чи готова антикризова коаліція змінити свою назву, Клюєв підкреслив, що це питання буде обговорюватися з кожним членом коаліції.

За його словами, відповідне рішення після обговорення буде ухвалюватися на засіданні ради коаліції.

На питання про те, чи висували представники блоку "Наша Україна" у ході засідання робочої групи якісь конкретні вимоги щодо формування широкої коаліції, Клюєв підкреслив, що такі вимоги не обговорювалися, і на засіданні обговорювалися загальноорганізаційні питання.

Клюєв нагадав, що місяць тому Кабінет міністрів уже було сформовано, і до його складу увійшли представники 4 політичних сил - Партії регіонів, Соцпартії, Компартії і блоку "Наша Україна".

"Представники 4 політичних сил входять до складу Кабінету міністрів - тепер ми тут зібралися для того, щоб те, що сталося, реалізувати на папері", - сказав Клюєв.

Він додав, що в коаліційній угоді і в регламенті роботи діяльності коаліції має бути відображено те, що 4 політичні сили брали участь у формуванні виконавчої влади.

За словами Клюєва, у середу відбулося організаційне засідання робочої групи, а з четверга до роботи залучать експертів, які будуть працювати над текстом угоди чинної коаліції, а також над тими пропозиціями, що будуть вноситися від блоку "Наша Україна".

За інформацією віце-прем'єра, після того, як свою роботу виконають експерти і юристи, на своє засідання зберуться члени робочої групи і будуть обговорювати ті питання, які не будуть погоджені на рівні експертів, можливі суперечності й проблемні питання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування