В коаліцію піде тільки половина "Нашої України"?

Середа, 6 вересня 2006, 16:08

Член фракції БЮТ Андрій Шкіль прогнозує, що приблизно 30-35 депутатів із фракції "Наша Україна" увійдуть до опозиційного міжфракційного об'єднання, а також не вірить у те, що багато депутатів з БЮТ підуть до більшості.

Шкіль підкреслив, що це його особиста точка зору, яка грунтується на тому, що в багатьох депутатів з "Нашої України" є певні моральні обмеження, які не дозволять їм увійти до коаліції, повідомляє УНІАН.

Він прогнозує, що до коаліції увійдуть лише 40-45 депутатів від цієї фракції (всього у "Нашій Україні" 80 депутатів).

Шкіль висловив думку, що сьогодні Партія регіонів намагається утворити більшість, яка б мала більше 300 голосів, для того, щоб, по-перше, опозиція не могла впливати на владу, а по-друге, вони мають плани внести зміни до Конституції, щоб обирати президента в парламенті.

При цьому Шкіль зазначив, що хоче подивитись, як "нашоукраїнці" голосуватимуть за це.

Коментуючи заяви про можливість входження ряду депутатів від БЮТ до більшості, Шкіль сказав: "Я не вірю у велику кількість".

Він підкреслив, що в БЮТ багато депутатів молодих, амбітних, які хочуть себе бачити в політиці і майбутньому.

"Ті, хто не бачить – підуть в коаліцію, тому що сьогодні виглядає так, що зрадник - це той, хто зміг вчасно передбачити, а завтра може бути інакше", - підкреслив Шкіль.

За його словами, головним завданням опозиції є недопущення згортання демократичних процесів в Україні, а це означатиме, що в майбутньому депутатам-зрадникам місця в політиці не залишиться.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...