СКОРО ЮЩЕНКО ПОКЛИЧЕ НА КИЛИМ ВСІХ-ВСІХ-ВСІХ

Середа, 6 вересня 2006, 16:27

Президент Віктор Ющенко планує протягом вересня провести зустрічі з лідерами і представниками найбільших політичних сил, представлених у Верховній Раді.

Про це він заявив під час зустрічі з представниками фракції "Наша Україна" у середу, повідомляє прес-служба президента.

Згідно з повідомленням, під час цих зустрічей буде обговорено виконання Універсалу, необхідність законодавчого закріплення деяких його положень, важливість посилення роботи над адаптацією українського законодавства до європейських норм і стандартів.

При цьому Ющенко наголосив, що він як президент вестиме постійний діалог із політичними силами, які представляють як парламентську коаліцію, так і опозицію.

Президент переконаний, що всі парламентські фракції і позапарламентські політичні сили, які займають державницьку позицію, мають докластися до реалізації положень Універсалу, "оскільки цей документ працює на національні інтереси України".

Головною темою зустрічі Ющенка з представниками "Нашої України" стало обговорення законодавчих ініціатив, спрямованих на закріплення певних положень Універсалу національної єдності та підтримку реалізації пунктів цього документа.

Також під час зустрічі йшлося про необхідність посилення співпраці між інститутами влади, "що працюватиме на розвиток держави".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування