Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко підозрює росіян у вбивстві ще одного Єрохіна

Четвер, 7 вересня 2006, 09:45

Два громадянина Росії підозрюються у вбивстві колишнього начальника УБОЗ управління МВС у Дніпропетровській області полковника міліції Едуарда Шевченка.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в Дніпропетровську в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами міністра, організатори і виконавці цього злочину встановлені, вони є громадянами Росії "і тому екстрадиції не підлягають - вони повинні відповідати на території країни".

Луценко відзначив, що зараз виконуються всі необхідні процедури для того, щоб документи по даній справі були надані російській стороні.

Луценко назвав основними мотивами злочину фінансові відносини Шевченка після завершення його служби в органах міліції. Також він відзначив, що це вбивство було пов'язано з професійною діяльністю колишнього начальника УБОЗ.

16 серпня 2005 року в Дніпропетровську було вбито колишнього начальника УБОЗ УМВД у Дніпропетровській області, пенсіонера УВС, полковника Едуарда Шевченка.

Його було розстріляно з автомата Калашникова у своїй машині. У той же день співробітники міліції знайшли спалену машину, на якій двоє невідомих у масках розстріляли полковника.

Раніше було вбито колишнього начальника управління боротьби з організованою злочинністю в Донецькій області Романа Єрохіна. За версією правоохоронців, до вбивства причетний депутат Верховної Ради.

***

Луценко також спрогнозував ускладнення кримінальної обстановки в зв'язку з перерозподілом сфер впливу в політичних та кримінальних колах.

За його словами, останнім часом почастішали факти вилучення зброї і ліквідації злочинних груп.

"Це - черговий сигнал про кримінальні розбірки, що загрожують Україні", - сказав він, повідомляють Українські новини.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування