Янукович заборонив податковій займатися репресіями

Четвер, 7 вересня 2006, 10:39

Глава Державної податкової адміністрації Анатолій Брезвін обіцяє, що не буде переслідувати тих, хто не лояльний до чинної влади.

Про це він заявив в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

"У прем'єр-міністра тверда позиція в цьому питанні, і зводиться вона до того, що ми повинні забути про усі барви. Податкова служба знаходиться поза політикою. Я також декларую рівність перед законом усіх представників фінансово-промислових груп незалежно від того, хто там директор чи голова правління і до якої політичної сили він належить", - сказав глава ДПАУ.

"Повірте, ДПАУ вже давно забула про те, що повинна когось переслідувати. Наше завдання забезпечити партнерські відносини з платниками, виконати бюджет цього року і створити базу по наповненню бюджету-2007", - додав він.

На питання, чому Бревзін змінив усіх заступників, крім Сергія Лєкаря, при цьому віддаючи перевагу представникам Донецької області, глава ДПАУ відповів, що в нього "тільки два заступники з Донецького регіону".

"Деякі керівники департаментів стали заступниками. І не тому, що вони погані фахівці, просто їх рівень організаційної роботи й уміння впливати на регіональні підрозділи не забезпечують поставлених завдань. І я не сумніваюся, що через рік-два вони виростуть у великих керівників", - додав він.

На питання, як він буде боротися з корупцією в органах податкової служби, якщо начальником слідчого управління вже призначений Володимир Фурлет, який фігурував у справі про контрабанду цукру, Бревзін заявив, що той "не був замішаний у цій справі".

"Не потрібно з рядових співробітників робити стрілочників. Ні розслідування, ні інші факти не підтверджують його вини", - запевнив глава ДПАУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...