Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко попередив про двовладдя

Четвер, 7 вересня 2006, 13:39
Введення посад міністерських держсекретарів не відповідає вимогам та завданням, що стоять перед урядом.

Про це заявив лідер Комуністичної партії Петро Симоненко, повідомляє його прес-служба.

"В умовах, коли всі зусилля уряду мають бути спрямовані на подолання соціально-економічної кризи, коли міністерства, по суті, виконують функції оперативних штабів, що розробляють антикризові заходи, введення посад міністерських держсекретарів не відповідає вимогам та завданням, що стоять перед виконавчою гілкою влади", - зазначив лідер КПУ.

"Введення посад міністерських держсекретарів, як свідчить вітчизняна практика, де-факто створює ситуацію двовладдя в уряді", - додав Симоненко.

За його словами, введення посад також призведе до "внутрішніх конфліктів та суттєвих ускладнень при прийнятті управлінських рішень".

Лідер КПУ застерігає всі політичні сили від "спокуси в разі впровадження інституту міністерських держсекретарів використати його для працевлаштування партійних кадрів".

"Ми категорично проти розтягування урядових портфелів по партійних офісах і послідовно дотримуємося тих принципів формування уряду, які закладені в угоді про створення антикризової коаліції. В тому числі і в разі її розширення", - підкреслив Симоненко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування