Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не засмутиться, якщо "Нашу Україну" не візьмуть у коаліцію

Четвер, 7 вересня 2006, 16:00

Засідання Ради "Народного Союзу Наша Україна" відкладено до завершення роботи робочої групи над текстом нової коаліційної угоди.

Про це в інтерв'ю журналістам повідомив член Ради НСНУ Петро Порошенко, передає Обком з посиланням на УНІАН.

Зокрема, за його словами, у середу відбулося засідання президії партії, де було ухвалено рішення про перенесення засідання Ради НСНУ для того, щоб можна було винести на обговорення більш-менш узгоджений варіант тексту коаліційної угоди перед її підписанням.

"Станом на даний момент не можна говорити ні про змістовну частину, ні про назву документу про можливу коаліцію", - підкреслив Порошенко, додавши, що є базові принципи, закладені в Універсалі національної єдності, від урахування яких буде залежати, чи ввійде "Наша Україна" до складу коаліції.

Порошенко сказав, що для себе не робить трагедії, якщо ці базові принципи не будуть враховані, а, отже, "Наша Україна" не ввійде до коаліції і "буде думати над іншими формами своєї діяльності".

"Поки рано створювати сенсації, рано давати коментарі, тому що необхідно дати можливість попрацювати й експертам, і членам робочої групи", – сказав він.

На питання, чи буде й надалі "Наша Україна" вимагати від депутатів, які не хочуть входити до коаліції, здати депутатські мандати, Порошенко відповів, що на засіданні Ради НСНУ не чув прізвищ людей, які не хочуть входити в поки ще, за його словами, неіснуючу коаліцію.

Він відзначив, що рішення кожен депутат буде ухвалювати, коли буде готовий документ.

Порошенко підкреслив, що "Наша Україна" – демократична політична сила, тому кожен депутат буде самостійно визначатися, чи буде він ставити свій підпис під угодою про створення нової коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування