З посади мера Черновецький піде тільки до Бога

П'ятниця, 8 вересня 2006, 14:02

Київський міський голова Леонід Черновецький заявляє, що протягом найближчих 5 років у Києві ніяких позачергових виборів міського голови не передбачається.

"Ніяких виборів у Києві не передбачається", - заявив він в інтерв'ю журналістам у п'ятницю.

"Мене обирали на 5 років, ніякого механізму відкликання, крім моєї роботи з депутатським корпусом не існує, і за будь-якого розвитку подій ці 5 років я збережу", - заявив Черновецький.

"Якщо тільки, не дай Боже, мене Всевишній призве до себе, то все одно нікого вибирати буде неможливо, тому що тоді вступає у свої права друга особа Київради (секретар Київради Олесь Довгий)", - пояснив він.

Раніше в ЗМІ з посиланням на представників БЮТ з'явилася інформація про те, що розглядається можливість її участі в позачергових виборах київського міського голови, що можуть відбутися, якщо нинішній мер Черновецький відмовиться від цієї посади на користь мандату народного депутата.

Черновецький на виборах 26 березня був одночасно обраний міським головою столиці і народним депутатом від блоку "Наша Україна".

ЦВК на прохання Черновецького продовжила термін його реєстрації депутатом спочатку до 1 вересня, а потім до 1 грудня.

Своє прохання мер столиці мотивував тим, що в судах ще не завершився розгляд справ, що стосується законності його обрання на цю посаду.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування